lakedreams.blogg.se

Kennel Lakedreams Welsh Springer Spaniel Jag heter Alexandra Larsson och den här bloggen handlar om mina älskade hundar av rasen Welsh Springer Spaniel! Kennelnamnet Lakedreams blev godkänt och klart att användas i maj 2019 och min första planerade valpkull är beräknad att födas i mitten av juli -19! Nu börjar min spännande resa som hunduppfödare! Mail; [email protected] Tfnnr; 070-525 74 74

Planerade valpar

Publicerad 2019-05-23 10:37:00 i Allmänt,

Om allt går som planerat, kommer Lakedreams första valpkull anlända i mitten av Juli!
 
Lilja är parad med Hugo (Hot Spices Not For Sale). Lilja har fått exc på samtliga utställningar vi har varit på och flera ck. Hon har som valp vunnit BIS och BIR. Hon har fina hälsoresultat och bra mentalitet.
 
Hugo är en mycket trevlig hane som bor i Örebro med sin husse, Nils. Han är utställd en gång med exc och har fina hälsoresultat. Min vän Margareta Larsson har Hugos syster Vera (Hot Spices Forget Me Not). Vera har blivit årets allroundwelsh två år i rad! En mycket trevlig tik som är både snygg och smart! 
 
Vi tror och hoppas att valparna kommer ärva sina föräldrars fina mentalitet och hälsa. Att de kommer passa för utställning och vara arbetsvilliga. Vårt mål är att föda upp glada, vackra, sunda, trevliga, samarbetsvilliga hundar som kommer skänka sina familjer stor glädje! 
 
Valparna kommer växa upp i hemmiljö med barn i olika åldrar, katt och andra hundar. Vi tror att vår hemmiljö kommer bidra till att valpen är trygg och social när det är dags att flytta vid 8- veckors ålder. 
Vid intresse skicka gärna ett mail, med en presentation och vad ni kan erbjuda en valp från oss! [email protected]
 
 Hugo och Lilja
 
Hugo
 
Lilja
 
Hugo
 
Hugos syster Vera och Mynta
 
 

Om

Min profilbild

Alexandra Larsson

Jag heter Alexandra Larsson och den här bloggen handlar om mina älskade hundar av rasen Welsh Springer Spaniel! Kennelnamnet Lakedreams blev godkänt och klart att användas i maj 2019 och min första planerade valpkull är beräknad att födas i mitten av juli -19! Nu börjar min spännande resa som hunduppfödare!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela